Image
Mazda2

zorgeloos mazda rijden

Image
Mazda Jansen Arnhem 6 jaar garantie

Om 100% rijplezier te kunnen garanderen, zorgt Mazda Jansen Arnhem ervoor dat jouw Mazda in perfecte staat afgeleverd wordt. Mocht er tóch iets niet in orde zijn, dan kun je altijd rekenen op zes jaar Mazda-fabrieksgarantie. Uiteraard is onderhoud van je Mazda volgens de fabrieksvoorschriften een eerste vereiste om je Mazda in perfecte conditie te houden.

Image
6 jaar mazda garantie bij jansen arnhem

MAZDA FABRIEKSGARANTIE

 

De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details en de voorwaarden. Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer. Voor vragen kun je altijd terecht bij ons terecht.

Image
Mazda Plus Garantie bij Jansen Arnhem

Rijdt jij een Mazda van voor 2023 dan heeft jouw auto 3 jaar garantie. Mocht je toch meer zekerheid wensen dan kan je hieronder alles lezen over de Mazda Plus Garantie. Daarnaast is het zelfs mogelijk om tot 12 jaar garantie te krijgen met de Mazda Auto Verzekering. Wil je daar alles van weten gebruik dan onderstaande link. Wat je keuze ook is wij zorgen dat je mobiel blijft. Drive Together bij Mazda Jansen Arnhem!

Mazda Plus garantie

Langer dat onbezorgde gevoel vasthouden?

Met Mazda Plus Garantie geniet je ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houd je dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden kan je tot twee jaar langer van extra zekerheid genieten en voorkom je vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen.

Een service die zijn gewicht in goud waard is:

• Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten
• Geen onverwachte kosten bij reparatie
• Dekking in heel Europa
• Hoge planningszekerheid
• Meerwaarde voor uw auto
• Geen voorschotten voor reparaties die door de garantie worden gedekt

Zo blijf je reparatiekosten een stapje voor

CarGarantie biedt een ruim assortiment van garantieproducten. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en veiligheidsbehoeften kan je kiezen voor een bepaalde module die de voornaamste en duurste onderdelen dekt, of voor een globale garantie die, afgezien van enkele uitzonderingen zoals slijtageonderdelen, alle belangrijke elektrische en mechanische componenten van je voertuig beschermt. Ook de looptijd verschilt van product tot product – je kan bijvoorbeeld extra garantie afsluiten voor 12 of 24 maanden. Want voor ons komt het er alleen op aan dat je precies krijgt wat je wenst. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Image
Mazda plus garantie bij Mazda Jansen Arnhem

Prijzen:

12 maanden extra garantie tot 120.000km
Mazda2: €210,-
Mazda3 / CX-3 / CX-30/ MX-30 / MX-5: €234,-
Mazda6 / CX-5: € 324,- Mazda CX-60: €413,-

24 maanden extra garantie tot 150.000km
Mazda2: €357,-
Mazda3 / CX-3 / CX-30 / MX-30 / MX-5: €414,-
Mazda6 / CX-5: €575,- Mazda CX-60: €730,-

De gegeven prijzen zijn inclusief de assurantiebelasting van 21%.

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring