Image
mazda banden service

Vacatures

Werken bij Mazda Jansen Arnhem

Image
vacatures Mazda Jansen Arnhem

Altijd al in de automotive  willen werken? Dat kan! Al 50 jaar zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten zorgeloos onderweg zijn. Mazda Jansen Arnhem is een mobiliteitsoplosser, want we leveren ‘Mobiliteit als service’. Dat houdt in dat klanten niet alleen bij ons terecht kunnen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personenwagen of bedrijfswagen. We verzorgen namelijk ook graag het onderhoud ervan, helpen met leasing, financiering of verzekering. Ook herstellen we schades, verzorgen we het jaarlijkse onderhoud of doen we simpelweg de APK. Voor alles wat betreft mobiliteit ben je van harte welkom bij ons.

 

Onze medewerkers hebben het Mazda Jansen DNA. Dat betekent dat we allemaal enthousiast, leergierig, betrokken en professioneel zijn. Daarnaast vinden we samenwerken belangrijk. We moeten samen groeien, ontdekken en doen! Lijkt het je leuk en leerzaam om bij ons te werken hou dan onze vacatures in de gaten of beter nog, stuur ons een open sollicitatie want we zijn dol op mensen die initiatief tonen. 

fulltime automonteur

Mazda Jansen Arnhem is op zoek naar een ervaren automonteur om onze werkplaats te versterken. Samen met je collega’s ben je er verantwoordelijk voor het onderhoud  van benzine-, diesel- en elektrische auto’s. Met o.a. de Skyactiv-X-, elektrische - en de rotatiemotor techniek maken wij je technisch hart blij.

Wij zijn op zoek naar een medewerker die zelfstandig onderhoudsbeurten, Apk’s en diagnoses uit kan voeren. Daarnaast ben je natuurlijk op de hoogte van de nieuwste technieken en ben je bereid je te verdiepen in de innovaties die de toekomst ons zal brengen op het gebied van autotechniek.

Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en daarom zorgen wij voor passende interne begeleiding. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om via ons opleidingen op de Mazda Academy te volgen.
 

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris
 • Degelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO motorvoertuigen
 • Een werkgever die waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en eigen mening
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Een gezellige en informele werksfeer

 

Jouw reactie:

Ben jij die enthousiaste en praktisch ingestelde sleutelaar met minimaal MBO werk- en denkniveau, beschik jij over uitstekend technisch inzicht en heb je een passie voor alles met vier wielen en een motor (of batterij)?

Stuur je motivatie en je CV naar rein@jansenarnhem.nl en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.
Nog vragen of informeel kennismaken? 026-3648888.

Ervaren Service Adviseur

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de automotive branche in een soortgelijke functie. Termen als werkorders, garantie en claims zijn jou vertrouwd. Een onderdeel opzoeken is voor jou geen probleem. Je bent gastvrij, neemt verantwoordelijkheid en je kunt goed overzicht houden. Zo weet jij de klant van deskundig advies te voorzien op basis van hun behoeften. Je hebt een passie voor mensen en auto’s en bent bovenal een professionele gesprekspartner. En waarom dan?

Bij ons komt er een plekje vrij!

 

Wat levert jou dit op?

 • Onderdeel worden van ons familiebedrijf
 • Een prima salaris
 • Een werkgever die waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en eigen mening
 • Zeer afwisselende werkzaamheden
 • Een gezellige en informele werksfeer

 

Hoe ziet je rol eruit?

 • Je draagt zorg voor het reilen en zeilen bij de receptie.
 • Je adviseert de klanten over alle werkzaamheden die de auto nodig heeft.
 • Plant onderhoudswerkzaamheden, reparaties en modificaties en zorgt voor de administratieve voorbereiding en afhandeling hiervan.
 • Je controleert de voortgang en uitvoering van de geplande werkzaamheden

 

Goed om te weten!

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je collega service adviseur en onze magazijnmedewerker helpen je om wegwijs te worden met de systemen en onze organisatie. Je hebt directe collegae waarmee je kunt overleggen en samen het werk doet. Jullie zijn elkaars back- up.

Klinkt dit allemaal goed? Ik wacht op je reactie!

 

Jouw reactie:
Stuur je motivatie en je CV naar rein@jansenarnhem.nl en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op. Nog vragen of informeel kennismaken? 026-3648888

Stagiair Autoverkoop

In deze afwisselende en uitdagende stage ga jij aan de slag om onze verkopers te ondersteunen in alle voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het opvolgen van leads en het helpen van klanten in onze showroom. Daarnaast breng je offertes uit en volg je deze op en help je met de verkoop van nieuwe en gebruikte Mazda’s. Daarnaast ben je handig met social media om het voorraadbeheer op onze website actueel te houden en fotografeer je nieuwe en gebruikte personenwagens.
 


Wat we van jou vragen:

Je bent een betrokken student met een passie voor de automotive branche. Je bent commercieel ingesteld, representatief en handelt klant- en servicegericht.  Jij bent bezig met een MBO / HBO opleiding richting commercieel en bij voorkeur kennis van auto’s. Verkopen zit je in het bloed en commerciële kansen laat jij niet onbenut! Je hebt een streepje voor als je een opleiding volgt in de automotive maar een harde eis is dit niet. Verder vragen wij:

 • MBO / HBO richting Commercieel of Verkoopadviseur
 • Bezit van Rijbewijs B
 • Affiniteit met de autobranche

Wat mag je van ons verwachten?

 

 • Onderdeel worden van ons familiebedrijf
 • Een prima salaris
 • Een werkgever die waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en eigen mening
 • Zeer afwisselende werkzaamheden      
 • Een gezellige en informele werksfeer

Goed om te weten!

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je collega verkopers helpen je om wegwijs te worden met de systemen en onze organisatie. Je hebt directe collegae waarmee je kunt overleggen en samen het werk doet. Klinkt dit allemaal goed? Ik wacht op je reactie!

Jouw reactie:
Stuur je motivatie en je CV naar
rein@jansenarnhem.nl en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op. Nog vragen of informeel kennismaken? 026-3648888

Zaterdaghulp gezocht

Autobedrijf Jansen zoekt een enthousiaste autowasser voor op de zaterdag. Heb jij een passie voor auto’s, zie je graag resultaat van je werk en ben je niet bank de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken iemand om op zaterdag onze demonstratie- en leenauto’s te wassen en van binnen te reinigen.

Daarnaast ondersteun je het verkoopteam door te assisteren bij bijvoorbeeld het voorbereiden van proefritten.

 

Jouw profiel

 • Ben jij die enthousiaste werker met een gezonde dosis humor?
 • Ben je in bezit van rijbewijs B.

Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Wat bieden wij?

Een afwisselende (bij) baan voor de zaterdagen, in een gezellig team en bij een bedrijf waar inzet en een mening worden gewaardeerd. Daarbij hoort een passend salaris.

Jouw reactie:

Stuur je motivatie en je CV naar rein@jansenarnhem.nl en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.
Nog vragen of informeel kennismaken? 026-3648888.

 

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring