Schadeherstel

Heeft uw auto schade opgelopen?

Ook daarvoor kunt u met alle merken en type auto’s bij Autobedrijf Jansen Arnhem terecht. Uw auto is niet zomaar een vervoermiddel; hij staat symbool voor uw uitstraling en persoonlijkheid. Een bezit om te koesteren dus. Autobedrijf Jansen Arnhem begrijpt dit als geen ander. Perfecte service en perfect herstel van schade: dat is Jansen Arnhem Schadeherstel.

Door uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor de reparatie, blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Als extra service kunt u, tijdens de reparatie van uw auto, altijd gebruik maken van vervangend vervoer, zodat u direct weer de weg op kunt. Heeft u geen allriskverzekering, maar wel schade aan uw auto? Wij denken graag met u mee om de kosten te beperken.

Veiligheid en waardebehoud

Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld, zodat de waarde van uw auto niet afneemt. Maar soms ook –  veel belangrijker –  dat uw veiligheid niet in het geding komt. Alleen bij ons bent u voor schadeherstel aan het goede adres. Als erkend Mazda schadereparateur werken we volgens de blauwdrukken van Mazda en gebruiken we originele Mazda-onderdelen. Daarnaast genieten ook andere merken van enkel originele onderdelen.

Ruitschade

Ook met ruitschade kunt u bij ons terecht. Uw autoruit wordt moeiteloos gerepareerd of vervangen door vakkundige monteurs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mazda Jansen Arnhem is aangesloten bij glasgarant, het keurmerk voor glasreparateurs. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit én veiligheid.