Schadeherstel

Heeft je auto schade opgelopen?

Ook daarvoor kan je met alle merken en type auto’s bij Autobedrijf Jansen Arnhem terecht. Jouw auto is niet zomaar een vervoermiddel; hij staat symbool voor je uitstraling en persoonlijkheid. Een bezit om te koesteren dus. Autobedrijf Jansen Arnhem begrijpt dit als geen ander. Perfecte service en perfect herstel van schade: dat is Jansen Arnhem Schadeherstel.

Door uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor de reparatie, blijft jouw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Als extra service kan jij, tijdens de reparatie van uw auto, altijd gebruik maken van vervangend vervoer, zodat je direct weer de weg op kunt. Heb je geen allriskverzekering, maar wel schade aan je auto? Wij denken graag met je mee om de kosten te beperken.

Veiligheid en waardebehoud

Bij elk schadegeval is het van belang dat je vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld, zodat de waarde van jouw auto niet afneemt. Maar soms ook –  veel belangrijker –  dat je veiligheid niet in het geding komt. Alleen bij ons ben je voor schadeherstel aan het goede adres. Als erkend Mazda schadereparateur werken we volgens de blauwdrukken van Mazda en gebruiken we originele Mazda-onderdelen. Daarnaast genieten ook andere merken van enkel originele onderdelen.

Ruitschade

Ook met ruitschade kan je bij ons terecht. Je autoruit wordt moeiteloos gerepareerd of vervangen door vakkundige monteurs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mazda Jansen Arnhem is aangesloten bij glasgarant, het keurmerk voor glasreparateurs. Daardoor ben je verzekerd van kwaliteit én veiligheid.