Ontdek Private Lease

Private Lease betekent dat je een vast maandbedrag betaalt en daarvoor een nieuwe auto rijdt. Je sluit een contract af voor 36, 48 of 60 maanden en een maximaal aantal kilometers per jaar. Na het aflopen van je leasecontract ben je dus geen eigenaar van de auto, maar heb je wel het recht op eerste koop. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp, onderhoud, banden, rente, afschrijving en afleverkosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag. Alleen het tanken en wassen moet je nog zelf doen. Het hebben van een auto wordt net zo eenvoudig als het abonnement van je mobiele telefoon. 

Image
Mazda service

WAAR BETAAL JE VOOR?

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en zomerbanden
  • Allriskverzekering (eigen bijdrage op Casco € 300)
  • Ongevallen inzittenden verzekering
  • Verkeersrechtsbijstandverzekering
  • 24-uurs internationale pechdienst
  • Kosten vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud na 48 uur
  • BTW
Image
Mazda service

Keurmerk Private Lease

Mazda Private Lease is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease, ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit, na uitgebreide toetsing. Zo kun je met een gerust hart een contract afsluiten. 

Een hoge zit met scherpe private lease tarieven...

Image

Mazda CX-30

Private lease p.m. vanaf
499
Image

Mazda CX-5

Private lease p.m. vanaf
589
Toon alle uitvoeringen
Image

Mazda CX-30

Private lease p.m. vanaf
499
Image

Mazda CX-5

Private lease p.m. vanaf
589
Image
CX-60 Takumi

Mazda CX-60

Private lease p.m. vanaf
739
Image
MX-30_intro_soulred

Mazda MX-30

Private lease p.m. vanaf
429
Image

Mazda MX-5

Private lease p.m. vanaf
619
Image

Mazda MX-5 RF

Private lease p.m. vanaf
649
Image
Mazda2 Homura Aka

Mazda2

Private lease p.m. vanaf
369
Image
Mazda2 Hybrid Select

Mazda2 Hybrid

Private lease p.m. vanaf
409
Image

Mazda3

Private lease p.m. vanaf
499
Image

Mazda6

Private lease p.m. vanaf
719

Via onderstaande module kan u eenvoudig uw maandbedrag uitrekenen en een offerte aanvragen. Wij horen graag of we u kunnen helpen...

  • 1. Huidige: Mijn wensen
  • 2. Mijn gegevens

Mijn keuze

Placeholder

Selecteer een model

Selecteer een uitvoering
Selecteer een kilometrage
Selecteer een looptijd
0,00
Selecteer een kleur
0,00
Totaal per maand
0,00

 

 

 

 

 

Disclaimer

De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Aanbod enkel geldig bij uiterste registratie van 30 november 2020 en uiterste levering op 3 december 2020. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden

Private Lease MX-30: aanbod enkel geldig tot een uiterste offertedatum van 1 oktober 2020 met uiterste registratiedatum van 31 december 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief energiekosten en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod.

Mazda Private Finance is een niet-doorlopend kredietaanbod van Mazda Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Mazda-dealer treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Mazda Finance. Mazda Finance en uw Mazda-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring