Image
Team Jansen Arnhem

Welkom bij Jansen Arnhem!

Hoe het allemaal begon …

Al 50 jaar is onze organisatie actief in de autobranche. In 1971 is de basis voor Autobedrijf Jansen gelegd, door de aanvaarding van het Mazda-dealerschap. In 2005 is dit dealerschap uitgebreid met het merk Citroën. U vindt bij ons een breed modellengamma aan merken en typen occasions.

De ontwikkelingen

De oorsprong van onze organisatie ligt in Doorwerth. Daar is Autobedrijf Jansen van oudsher actief geweest met de verkoop, het onderhoud en schadeherstel van personenauto’s. In 1971 hebben de broers Wim en Jos Jansen de basis gelegd voor de organisatie, door de aanvaarding van het Mazda-dealerschap. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een sterke ontwikkeling doorgemaakt.

Anticiperend op de ontwikkelingen in de markt, is in 1992 de Arnhemse Mazda-vestiging aan de organisatie toegevoegd. Na een periode van tien jaar Mazda-dealerschap in de plaatsen Doorwerth en Arnhem, zijn alle activiteiten van het Doorwerthse bedrijf geïntegreerd aan de Vlamoven 28 in Arnhem. In 2005 is Jansen Arnhem uitgebreid met een extra dealerschap, namelijk het Citroën-dealerschap. Vanaf juli 2018 zijn we lid geworden van PCA, de merkspecialisten vereniging voor Citroën & Peugeot. Per januari 2019 is Rein Jansen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken als directeur van Mazda Jansen Arnhem. Na 50 jaar en drie genaraties blijven we U, onze klant, dankbaar en werken we er dagelijks aan om U enthousiast te houden over onze diensten en te ontzorgen in uw mobiliteit.

Ons aanbod

Door de combinatie van de merken Mazda, Citroën & Peugeot, zowel nieuw als gebruikt, en diverse andere merken occasions, kunt u bij ons terecht voor een breed modellengamma. Wat uw wensen en behoeften ook zijn; wij kunnen u altijd een passend aanbod doen.

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring
Image

Werken bij Mazda Jansen Arnhem

Altijd al in de automotive  willen werken? Dat kan! Al 50 jaar zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten zorgeloos onderweg zijn. Mazda Jansen Arnhem is een mobiliteitsoplosser, want we leveren ‘Mobiliteit als service’. Dat houdt in dat klanten niet alleen bij ons terecht kunnen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personenwagen of bedrijfswagen. We verzorgen namelijk ook graag het onderhoud ervan, helpen met leasing, financiering of verzekering. Ook herstellen we schades, verzorgen we het jaarlijkse onderhoud of doen we simpelweg de APK. Voor alles wat betreft mobiliteit ben je van harte welkom bij ons.

Onze medewerkers hebben het Mazda Jansen DNA. Dat betekent dat we allemaal enthousiast, leergierig, betrokken en professioneel zijn. Daarnaast vinden  we samenwerken belangrijk. We moeten samen groeien, ontdekken en doen! Lijkt het je leuk en leerzaam om bij ons te werken hou dan onze vacatures in de gaten of beter nog, stuur ons een open sollicitatie want we zijn dol op mensen die initiatief tonen. 

Ons Team

Team Mazda Jansen Arnhem

Image

Jos Jansen

Eindbaas
Image

Rein Jansen

Directeur
Image

Jeffrey van Dreven

Monteur en Diagnose specialist
Image

Ahmet Tiren

Monteur
Image

Jimmy Wanders

Monteur
Image

Ronald van Tongeren

Hoofdmonteur PCA
Image

Henk Eleveld

Monteur
Image

Jan Dekkers

Diagnose Specialist
Image

Henry Wink

Onderdelen specialist
Image

Paul Gerritsen

Service adviseur
Image

Alfred Adriaensen

Service Manager
Image

Marieke Ederveen

Administratie
Image

Andre van Rumpt

Hoofd administratie
Image

Pauline Jordens

Verkoop-administratie
Image

Victor la Rivière

Verkoop-adviseur
Image

John van Geldere

Verkoop-adviseur
Image
Syme van der Snee Mazda Jansen Arnhem medewerker

Syme van der Snee

Stagiair verkoop
Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring