Contact

Jansen Arnhem

  Vlamoven 28
  6826 TN Arnhem
  Nederland

  Plan route
  Verkoop Jansen Arnhem
  Maandag
  9.00 - 18.00 uur
  Dinsdag
  9.00 - 18.00 uur
  Woensdag
  9.00 - 18.00 uur
  Donderdag
  9.00 - 18.00 uur
  Vrijdag
  9.00 - 18.00 uur
  Zaterdag
  9.00 - 17.00 uur
  Zondag
  Gesloten
  Werkplaats Jansen Arnhem
  Maandag
  8.00 - 17.00 uur
  Dinsdag
  8.00 - 17.00 uur
  Woensdag
  8.00 - 17.00 uur
  Donderdag
  8.00 - 17.00 uur
  Vrijdag
  8.00 - 17.00 uur
  Zaterdag
  8.00 - 11.30 uur
  Zondag
  Gesloten

  Wat kunnen wij voor je doen?

  Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, maar staat deze niet in de voorraadlijst? Wil je een proefrit maken met een van onze occasions? Of wil je meer informatie over de nieuwe Mazda en Citroën modellen?

  Vul het formulier in of bel direct naar 026-364 8888 voor een afspraak. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

  Aanhef

  Disclaimer

   

  Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V., stelt het op prijs dat je geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan één van onze websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

  Afbeeldingen

  Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met de aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanaf prijs geldt.

  Copyright

  Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V. of haar licentiegevers. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V.

  Virussen & Veiligheid

  De website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van je computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

  Andere Websites

  Deze website kan tevens links bevatten naar externe websites. Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

  Contact

  Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kan je je richten tot:

  Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V.
  T.a.v. Afdeling Verkoop
  Vlamoven 28 6826TN Arnhem

  Mazda Jansen Arnhem:
  Duidelijk
  Klantgericht
  50 jaar ervaring