Contact

Jansen Arnhem

Vlamoven 28
6826 TN Arnhem
Nederland

Plan route
Verkoop Jansen Arnhem
Maandag
9.00 - 18.00 uur
Dinsdag
9.00 - 18.00 uur
Woensdag
9.00 - 18.00 uur
Donderdag
9.00 - 18.00 uur
Vrijdag
9.00 - 18.00 uur
Zaterdag
9.00 - 17.00 uur
Zondag
Gesloten
Werkplaats Jansen Arnhem
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Zaterdag
8.00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Wat kunnen wij voor u doen?

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, maar staat deze niet in de voorraadlijst? Wilt u een proefrit maken met een van onze occasions? Of wilt u meer informatie over de nieuwe Mazda en Citroën modellen?

Vul het formulier in of bel direct naar 026-364 8888 voor een afspraak. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Aanhef

Disclaimer

 

Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V., stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan één van onze websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Afbeeldingen

Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met de aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanaf prijs geldt.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V. of haar licentiegevers. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V.

Virussen & Veiligheid

De website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere Websites

Deze website kan tevens links bevatten naar externe websites. Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot:

Autobedrijf Gebr. Jansen IJsseloord B.V.
T.a.v. Afdeling Verkoop
Vlamoven 28 6826TN Arnhem

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring