Image
Pechhulpservice Mazda Jansen Arnhem

Pech komt altijd ongelegen

Pechhulpservice

Jouw auto brengt je moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan beperkt onze service zich niet tot onze landsgrenzen. Met onze Mazda Euro Service en PCA mobiliteitspas ben je verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met nét dat stapje extra!

Image
Mazda CX-60 Mazda Jansen Arnhem

MAZDA EURO SERVICE EN ERKEND SCHADEHERSTEL

IN BIN­NEN- EN BUI­TEN­LAND NÈT DAT STAP­JE EX­TRA

 

Waar jij en je Mazda ook rondrijden in Europa, wij zijn altijd bij je als je kiest voor Mazda Euro Service. En kun je rekenen op snelle en professionele pechhulp van het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen tot Griekenland en van Polen tot Portugal maar ook thuis voor de deur. Bovendien hoef je geen extra verzekering voor pechhulp af te sluiten bij een andere aanbieder en dat bespaart je een aanzienlijk bedrag.

Image
Mazda CX-5 Homura Limited met veel korting

EEN EXTRA JAAR SERVICE

 

Als je je reguliere fabrieksonderhoud laat uitvoeren bij de Mazda dealer of erkend reparateur, dan heb je steeds weer recht op een heel jaar Mazda Euro Service.

WAT KAN JE VER­WACH­TEN?

 

• Kosteloos als je fabrieksonderhoud laat doen bij je Mazda dealer
• Zeven dagen per week, 24 uur per dag door heel Europa
• 12 maanden dekking
• Vervangend vervoer in binnen- en buitenland
• Inclusief pechhulp voor caravans en aanhangers, indien gekoppeld
• Snelle noodreparatie, ook van je aanhangwagen of caravan
• Als een noodreparatie niet voldoet, transporteren we je Mazda
naar de dichtstbijzijnde Mazda dealer of erkend reparateur
• Je krijgt juridische bijstand bij een ongeval
• Bij letsel- of overlijdensschade in het buitenland waarbij de wederpartij
aansprakelijk is, biedt Mazda Euro Service je juridische bijstand

Image
schade aan je Mazda, ga naar Mazda Jansen Arnhem

MAZDA ERKEND SCHADEHERSTEL

 

Kies je voor reparatie bij je Mazda dealer of erkend reparateur, dan krijg je niet voor niets vier jaar garantie op de reparatie. Want alleen wij hebben de speciaal opgeleide Mazda-technici en originele onderdelen in huis om je auto weer als nieuw te herstellen. Hierdoor behoud je de hoge restwaarde van je Mazda en blijft je fabrieksgarantie intact.

DE KEU­ZE IS AL­TIJD AAN JOU

 

Veel mensen denken dat ze niet zelf kunnen bepalen waar ze hun auto laten repareren. Dat is een misverstand. Ook al verwijst de verzekeringsmaatschappij je naar een ander schadeherstelbedrijf,
de keuze ligt altijd bij jou, tenzij expliciet anders in de polis opgenomen. Dus je hebt alle vrijheid om te kiezen voor kwaliteit van de Mazda dealer die het kostenplaatje scherp in de gaten houdt.

Ook autoruitschade is een specialiteit van je Mazda dealer. Als je verzekerd bent tegen ruitschade, dan zijn ruitreparaties vaak kosteloos. Onze technici beoordelen altijd vooraf of de ruit gerepareerd kan worden of dat deze moet worden vervangen. En dat overleggen ze altijd eerst met jou. En wij blijven meedenken. Vaak is herstel van een oude ruit mogelijk met behulp van een speciaal kunsthars, waarmee je ruit onzichtbaar wordt gerepareerd. De ruit is dan net zo sterk als voorheen en het bespaart je een nieuwe autoruit.
Wil je meer weten over Mazda Schade Herstel, neem contact op met je Mazda dealer of erkend reparateur.

Met Mazda Schade Herstel kun je rekenen op
• Altijd originele Mazda-onderdelen
• Gratis vervangende Mazda bij cascoschade als je verzekering hier niet in voorziet
• Afhandeling schade met je verzekeraar van A tot Z (indien gewenst)

En krijg/behoud je de volgende garanties:
• Behoud van fabrieksgarantie
• 12 jaar carrosseriegarantie 
• 4 jaar FOCWA- / BOVAG Schadegarantie op schadeherstel

Image
PCA pechhulpservice andere merken

pechhulpservice andere merken

PCA pechhulp service andere merken

Zorgeloos autorijden?

Bij PCA Jansen in Arnhem is de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kenteken gebonden, ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kunt u rekenen op hulp.

De Nederlandse Alarmcentrale is 24/7 bemand. Met technisch geschoold personeel is een 1e advies soms al afdoende.

Bij grotere problemen met pech komt veelal de officiële hulpdienst. Dit zijn hulp- en bergingsbedrijven die veelal ook rijden voor ANWB en bijvoorbeeld Route Mobiel. Voor pech in het buitenland werkt Pechonderwegservice.nl nauw samen met de grote alarmcentrales in de diverse Europese landen. Pechonderwegservice.nl beschikt over een zeer jong aanbod van vervangend vervoer zodat u, in het geval de auto niet reparabel is, thuis kunt komen.

De klanttevredenheid bij Pechonderwegservice.nl is hoog. Voor ons een reden om deze service via ons autobedrijf aan u aan te bieden. Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van jaarlijks auto onderhoud. In samenspraak met u regelen wij voor u deze service.

Bent u al lid van de ANWB?

In dat geval kunt u zichzelf veel geld besparen. De ANWB geeft u geen korting wanneer u uw auto goed onderhoud. Dat is jammer want u betaalt zo mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen. Dit ziet u terug in de jaarlijkse kosten voor een ANWB lidmaatschap. Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts € 15,- per jaar. Zo behoudt u uw status, uw magazine en uw voordeelkaart. U zegt alleen de pechhulp module op. U bespaart zich op deze manier al snel vele tientallen euro’s door over te stappen. U betaalt voor 1 jaar Europa mobiliteitsservice slechts € 49,95 wanneer u dit door ons laat verzorgen, dankzij goed onderhoud kunt u direct besparen.

De informatiefolder van Pechonderwegservice.nl vindt u via de volgende link:

https://www.pechonderwegservice.nl/

De voorwaarden vindt u via de volgende link:

https://www.pechonderwegservice.nl/voorwaarden/

1 jaar Europa pechhulp (inclusief Nederland en woonplaats) € 49,95

1 jaar Europa pechhulp (inclusief Nederland en woonplaats) + verlengd vervangend vervoer tot 14 dagen in buitenland € 69,95

 

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring