Image

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen

Pechhulpservice

Uw auto brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan beperkt onze service zich niet tot onze landsgrenzen. Met onze Mazda Euro Service en PCA mobiliteitspas bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met nét dat stapje extra!

Image
MX-5

MAZDA EURO SERVICE EN ERKEND SCHADEHERSTEL

IN BIN­NEN- EN BUI­TEN­LAND NÈT DAT STAP­JE EX­TRA

 

Waar jij en je Mazda ook rondrijden in Europa, wij zijn altijd bij je als je kiest voor Mazda Euro Service. En kun je rekenen op snelle en professionele pechhulp van het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen tot Griekenland en van Polen tot Portugal maar ook thuis voor de deur. Bovendien hoef je geen extra verzekering voor pechhulp af te sluiten bij een andere aanbieder en dat bespaart je een aanzienlijk bedrag.

Image
Mazda

EEN EXTRA JAAR SERVICE

 

MAZDA EURO SERVICE

 

Als je je reguliere fabrieksonderhoud laat uitvoeren bij de Mazda dealer of erkend reparateur, dan heb je steeds weer recht op een heel jaar Mazda Euro Service.

WAT KAN JE VER­WACH­TEN?

 

• Kosteloos als je fabrieksonderhoud laat doen bij je Mazda dealer
• Zeven dagen per week, 24 uur per dag door heel Europa
• 12 maanden dekking
• Vervangend vervoer in binnen- en buitenland
• Inclusief pechhulp voor caravans en aanhangers, indien gekoppeld
• Snelle noodreparatie, ook van je aanhangwagen of caravan
• Als een noodreparatie niet voldoet, transporteren we je Mazda
naar de dichtstbijzijnde Mazda dealer of erkend reparateur
• Je krijgt juridische bijstand bij een ongeval
• Bij letsel- of overlijdensschade in het buitenland waarbij de wederpartij
aansprakelijk is, biedt Mazda Euro Service je juridische bijstand

Image
schade aan je Mazda, ga naar Mazda Jansen Arnhem

MAZDA ERKEND SCHADEHERSTEL

 

Kies je voor reparatie bij je Mazda dealer of erkend reparateur, dan krijg je niet voor niets vier jaar garantie op de reparatie. Want alleen wij hebben de speciaal opgeleide Mazda-technici en originele onderdelen in huis om je auto weer als nieuw te herstellen. Hierdoor behoud je de hoge restwaarde van je Mazda en blijft je fabrieksgarantie intact.

DE KEU­ZE IS AL­TIJD AAN JOU

 

Veel mensen denken dat ze niet zelf kunnen bepalen waar ze hun auto laten repareren. Dat is een misverstand. Ook al verwijst de verzekeringsmaatschappij je naar een ander schadeherstelbedrijf,
de keuze ligt altijd bij jou, tenzij expliciet anders in de polis opgenomen. Dus je hebt alle vrijheid om te kiezen voor kwaliteit van de Mazda dealer die het kostenplaatje scherp in de gaten houdt.

Ook autoruitschade is een specialiteit van je Mazda dealer. Als je verzekerd bent tegen ruitschade, dan zijn ruitreparaties vaak kosteloos. Onze technici beoordelen altijd vooraf of de ruit gerepareerd kan worden of dat deze moet worden vervangen. En dat overleggen ze altijd eerst met jou. En wij blijven meedenken. Vaak is herstel van een oude ruit mogelijk met behulp van een speciaal kunsthars, waarmee je ruit onzichtbaar wordt gerepareerd. De ruit is dan net zo sterk als voorheen en het bespaart je een nieuwe autoruit.
Wil je meer weten over Mazda Schade Herstel, neem contact op met je Mazda dealer of erkend reparateur.

Met Mazda Schade Herstel kun je rekenen op
• Altijd originele Mazda-onderdelen
• Gratis vervangende Mazda bij cascoschade als je verzekering hier niet in voorziet
• Afhandeling schade met je verzekeraar van A tot Z (indien gewenst)

En krijg/behoud je de volgende garanties:
• Behoud van fabrieksgarantie
• 12 jaar carrosseriegarantie 
• 4 jaar FOCWA- / BOVAG Schadegarantie op schadeherstel

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring
Image
Pechhulpservice Mazda Jansen Arnhem

De service van PCA | PCA Mobiliteitspas

Image
PCA merkspecialist Mazda Jansen Arnhem

De service van PCA | PCA Mobiliteitspas

 

In geval van pech met uw auto biedt deze mobiliteitsverzekering vervoer van uw auto naar een bij de BOVAG aangesloten garagebedrijf en/of naar een PCA Merkspecialist in Nederland, met indien noodzakelijk vervangend vervoer voor u. Als u moet wachten op reparatie worden zelfs de kosten van een hotelovernachting vergoed. Mits de oorzaak van de stilstand de auto is, wordt ook het transport van een eventuele caravan of aanhangwagen verzorgd!  Da's toch mooi!

Deze PCA mobiliteitspas is inclusief; Woonplaatsservice, Hulp bij moeilijk te wisselen band en hulp bij elektrische (accu) problemen en zorg voor uw aanhangwagen of caravan.

De PCA mobiliteitspas is te gebruiken bij alle merken auto's, behalve Mazda. De kosten voor de pas bedragen €59,- per jaar voor auto's tot en met 10 jaar oud. Voor auto's vanaf 10 jaar oud bedragen de kosten €79.25 per jaar met een maximum van 200.000 km.

Verlengen? De pas kan natuurlijk jaarlijks worden verlengd door uw PCA Merkspecialist. Er geldt dan geen limiet voor kilometers of leeftijd van de auto, mits de verlenging tijdig wordt aangevraagd.

Met het op de mobiliteitspas aangegeven alarmnummer, kunt u 24 uur per dag, in binnen en buitenland onze alarmcentrale bereiken! U staat er nooit meer alleen voor!