Pechhulpservice

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen

 

Uw auto brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan beperkt onze service zich niet tot onze landsgrenzen. Met onze Mazda Euro Service en PCA mobiliteitspas bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met nét dat stapje extra!

 

De service van Mazda | Mazda Euro Service

 

Bij de aanschaf van een Mazda houdt deze service in dat u ten alle tijden gratis aanspraak kunt maken op snelle en persoonlijke serviceverlening bij pech onderweg in Nederland en Europa. Voorwaarde is wel dat uw Mazda dealer onderhouden is. Met andere woorden: na elk onderhoud bij ons wordt deze service met een jaar verlengd. De Mazda Euro Service voorziet u van onder andere: Hulpverlening bij pech in Nederland, Ongevalshulp, Juridische dienstverlening, Hulpverlening bij pech in het buitenland. 'Pech is al vervelend genoeg. Des te belangrijker dat u goed geholpen wordt!'

Wilt u meer weten over de Mazda Euro Service bel ons of mail naar: verkoop@jansenarnhem.nl

 

De service van PCA | PCA Mobiliteitspas

 

In geval van pech met uw auto biedt deze mobiliteitsverzekering vervoer van uw auto naar een bij de BOVAG aangesloten garagebedrijf en/of naar een PCA Merkspecialist in Nederland, met indien noodzakelijk vervangend vervoer voor u. Als u moet wachten op reparatie worden zelfs de kosten van een hotelovernachting vergoed. Mits de oorzaak van de stilstand de auto is, wordt ook het transport van een eventuele caravan of aanhangwagen verzorgd!  Da's toch mooi!

Deze PCA mobiliteitspas is inclusief; Woonplaatsservice, Hulp bij moeilijk te wisselen band en hulp bij elektrische (accu) problemen en zorg voor uw aanhangwagen of caravan.

De PCA mobiliteitspas is te gebruiken bij alle merken auto's, behalve Mazda. De kosten voor de pas bedragen €59,- per jaar voor auto's tot en met 10 jaar oud. Voor auto's vanaf 10 jaar oud bedragen de kosten €79.25 per jaar met een maximum van 200.000 km.

Verlengen? De pas kan natuurlijk jaarlijks worden verlengd door uw PCA Merkspecialist. Er geldt dan geen limiet voor kilometers of leeftijd van de auto, mits de verlenging tijdig wordt aangevraagd.

Met het op de mobiliteitspas aangegeven alarmnummer, kunt u 24 uur per dag, in binnen en buitenland onze alarmcentrale bereiken! U staat er nooit meer alleen voor!

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring