Zomer & Winterbanden

Een aanvulling op uw veiligheid

Winterbanden zijn normale autobanden welke van een ander profiel hebben en een andere rubber samenstelling. Hierdoor blijven winterbanden in de winter zachter dan zomerbanden. Doordat winterbanden zachter blijven wordt het contact met het wegdek behouden. Winterbanden zijn zeer geschikt bij temperaturen lager dan 7 graden Celcius, bij ijzel, bij sneeuw en nattere omstandigheden. In de winter zul je dus meer profijt hebben van je winterband omdat deze meer grip biedt en daardoor ook veiliger is. Winterbanden kunnen er voor zorgen dat je tot 2 à 3 keer sneller stil staat tijdens het remmen in de sneeuw. Door het speciale profiel en de zachtere samenstelling van het rubber behoudt de winterband zijn grip.

Voor de aanschaf en opslag van zomer- en winterbanden ben je bij ons aan het goede adres. Uiteraard verzorgen wij graag de nieuwe winterbanden voor jouw auto maar je kan bij ook terecht voor een jong gebruikte winterset. 

Actie:

Wij hebben momenteel meerdere sets op voorraad tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Neem via de 'maak een afspraak' button contact met ons op en wij doen je een voorstel.

Winter- en zomerwielen opslaan en wisselen

Wij slaan je winter- of zomerwielen graag voor je op. Dit doen wij veilig en zorgvuldig in speciaal ingerichte stellingen bij ons in een beveiligde opslag. Mocht je de wielen nodig hebben, dan hebben we deze direct bij de hand. Jouw wielen zijn daarnaast verzekerd tegen diefstal en brand.

Voor de opslag en het wisselen van uw wielen betaal je een vaste lage prijs:

- Opslag zomer-/ winterwielen: €0,- per jaar
- Zomer-/ winterwielen wisselen: €69,- per wissel

Image

Jansen Arnhem adviseert winterbanden

Voor de aanschaf of wisselen van winterbanden kunt u bij Autobedrijf Jansen Arnhem terecht. Wij leveren winterbanden voor alle merken en typen automobielen en geven u graag een passend advies.

Rijdt u op zomerbanden en wilt u dit jaar voor het eerst winterbanden aanschaffen? Dan maken wij voor u een op maat gemaakte offerte. 

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring