Image
Mazda Jansen Arnhem Keyless block

Mazda Keyless Block

Scroll to content

Het is jou als trouwe Mazda rijder natuurlijk al langer bekend dat Mazda goede, betrouwbare en met name fijn sturende auto maakt. Daarnaast vinden wij het als Mazda dealer fijn dat vreemd merk rijders ook steeds beter de weg naar ons vinden. Nadeel hiervan is dat ook het dievengilde deze populariteit heeft opgemerkt. Met name de Mazda CX-5 staat ook bij hen in de belangstelling.

Image
keyless block Mazda Jansen Arnhem

Je hebt het vast al wel gelezen, de Mazda CX-5 doet het ook goed onder autodieven. Ook zij zijn bekend met de nog steeds stijgende populariteit, betrouwbaarheid en daardoor gemakkelijker afzetmarkt. De Japanse merken verdringen steeds meer de Duitse merken bij autodiefstal. Door bovenstaande ingeven merken wij dat steeds meer verzekeringsmaatschappijen strengere eisen stellen voor wat betreft beveiligingssystemen. Met name de auto’s met “Keyless Entry” blijken gevoeliger voor diefstal.

Wij werken graag met de Mazda verzekering omdat deze naast fantastische voorwaarden (hier meer informatie) ook je garantie verlengd tot 12 jaar of 144 maanden na afloop fabrieksgarantie. Sinds kort is in de voorwaarde wel opgenomen dat auto’s met Keyless Entry en een nieuwwaarde van €40.000,- of meer over een Mazda Keyless Block dienen te beschikken.

Wij hebben 2 monteurs getraind om dit Keyless Block met volledige SMC certificering te kunnen inbouwen in jouw Mazda. Met dit zogenaamde anti Relay Attack Systeem ben je ervan verzekerd dat je auto nagenoeg niet meer is te stelen. Een groot voordeel van dit systeem is dat je niets hoeft te doen. Je gebruikt de auto zoals altijd en krijgt dus geen extra sleutels of iets dergelijks. Daarnaast hoef je de sleutel ook niet meer in aluminiumfolie te verpakken of in een metalen bak te leggen. Dat laatste is op een terrasje ook niet echt een optie. Je blijft je auto dus gebruiken zoals je dat gewent bent.

Het inbouwen van dit systeem neemt wel wat tijd in beslag en omdat het een gecertificeerd systeem betreft worden er ook steekproeven gehouden tijdens of na het inbouwen. Als je dus een afspraak met ons wilt maken om dit te laten inbouwen raden we je aan een gratis leenauto voor je klaar te laten zetten. Kan jij de boodschappen vast halen terwijl wij voor je aan de slag gaan.

De kosten voor dit systeem bedraagt €699,- inclusief montage, BTW en SCM certificaat klasse 1.

Neem middels onderstaande button contact met ons op om een afspraak te maken.

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring