Zakelijk een mazda rijden

Het bekroonde Kodo-design, de erkende veiligheid en de vooruitstrevende techniek. Het draagt allemaal bij aan de ultieme rijbeleving. Zodra je plaatsneemt achter het stuur voel je die ongekende eenheid met de auto. Daardoor kom je uitgeruster aan bij je zakenafspraken.

En dan hebben we het nog niet gehad over de financiële voordelen.

Speciaal voor de zakelijke rijder zijn er de Business modellen van Mazda. Die hebben naast een hele rijke uitrusting ook een lagere fiscale waarde. Met de goede restwaarde betekent dat minder afschrijven.  De hoge betrouwbaarheid zorgt voor lage onderhoudskosten Niet voor niets heeft Mazda een torenhoge notering op de Reliability Index van Warranty Direct. Dit alles vertaalt zich in lagere autokosten én in scherpe leasetarieven.

Maar zakendoen doe je nooit alleen. Daarom staat Mazda Jansen Arnhem altijd klaar voor advies en hulp. Dichtbij en persoonlijk. Als collega-ondernemer zijn wij een gedreven metgezel, kennen wij je bedrijf en nemen wij je alle zorgen uit handen. Zo kunnen wij je ook informeren over onze financiële diensten en kun jij je helemaal focussen op, inderdaad, ondernemen.

Kortom, de zakelijke oplossingen van Mazda Jansen Arnhem vormen de allerbeste keuze voor je bedrijf. Gebouwd op ervaring, gedreven door passie. Net als jij.

Wil je meer weten over Mazda Zakelijk? Neem dan contact met ons op via: verkoop@jansenarnhem.nl

Image
mazda x5

De voordelen van zakelijk rijden bij Mazda

• Stijlvol, betrouwbaar en professioneel visitekaartje van je bedrijf.

• Minder afschrijving dus lagere autokosten.

• Persoonlijk advies.

• De allerbeste keuze voor jou of je bedrijf.

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring