Pechhulpservice

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen

Uw Mazda of Citroën brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan beperkt onze service zich niet tot onze landsgrenzen! Met onze Mazda Euro Service en Citroën Altijd Mobiel bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met net dat stapje extra!

De service van Mazda | Mazda Euro Service
Bij de aanschaf van een nieuwe Mazda houdt deze service in dat u drie jaar lang (in sommige gevallen zelfs langer), gratis aanspraak kunt maken op snelle en persoonlijke serviceverlening bij pech onderweg in Nederland en Europa. Voor Mazda’s vanaf 3 jaar oud kunt u voor slechts € 39,95 per jaar gebruik maken van hulpverlening bij pech in Nederland, ongevalshulp, juridische hulpverlening en hulpverlening bij pech in het buitenland.

De Mazda Euro Service is eveneens geldig voor andere merken auto’s die niet ouder zijn dan 11 jaar en een gecontroleerde kilometerstand hebben van maximaal 240.000 kilometer.

De service van Citroën | Citroën Altijd Mobiel
Wanneer u een Citroën rijdt die in Nederland is geregistreerd, en ouder is dan 2 jaar en jonger dan 11 jaar, kunt u gebruik maken van de Citroën Altijd Mobiel service. Citroën Altijd Mobiel geeft u een dekking tot 120.000 kilometer bij een benzineauto en 150.000 kilometer bij een dieselauto.

>>> Wilt u meer informatie over de servicemogelijkheden van Mazda en Citroën bij pech onderweg? Maak direct vrijblijvend een afspraak of bel (026) 364 88 88. Wij helpen u graag!