Over ons

Al ruim veertig jaar is onze organisatie actief in de autobranche. In 1971 is de basis voor Autobedrijf Jansen gelegd, door de aanvaarding van het Mazda-dealerschap. In 2005 is dit dealerschap uitgebreid met het merk Citroën. U vindt bij ons een breed modellengamma aan merken en typen occasions.

De ontwikkelingen
De oorsprong van onze organisatie ligt in Doorwerth. Daar is Autobedrijf Jansen van oudsher actief geweest met de verkoop, het onderhoud en schadeherstel van personenauto’s. In 1971 hebben de broers Wim en Jos Jansen de basis gelegd voor de organisatie, door de aanvaarding van het Mazda-dealerschap. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een sterke ontwikkeling doorgemaakt.

Anticiperend op de ontwikkelingen in de markt, is in 1992 de Arnhemse Mazda-vestiging aan de organisatie toegevoegd. Na een periode van tien jaar Mazda-dealerschap in de plaatsen Doorwerth en Arnhem, zijn alle activiteiten van het Doorwerthse bedrijf geïntegreerd aan de Vlamoven in Arnhem. In 2005 is Jansen Arnhem uitgebreid met een extra dealerschap, namelijk het Citroën-dealerschap. Vanaf juli 2018 zijn we lid geworden van PCA, de merkspecialisten vereniging voor Citroën & Peugeot.  Naast de merken Mazda en Citroën vindt u bij ons diverse merken en typen occasions.

Ons aanbod
Door de combinatie van de merken Mazda, Citroën& Peugeot (zowel nieuw als gebruikt) en diverse andere merken occasions, kunt u bij ons terecht voor een breed modellengamma. Wat uw wensen en behoeften ook zijn; wij kunnen u altijd een passend aanbod doen.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de mensen achter Autobedrijf Jansen Arnhem? Kom gerust een keer langs, de koffie staat altijd klaar. U kunt ook online een afspraak maken of bel (026) 364 88 88. Wij helpen u graag!