Image
MX-30 Actiepagina

Mazda MX-30 registratievoordeel!

Dit jaar is de Mazda-familie een lid rijker geworden met de 100% elektrische Mazda MX-30. Door het strakke, speelse design, de uitstekende afwerking van het interieur en de rijervaring die ontegenzeggelijk Mazda is, hebben veel Mazda liefhebbers deze nieuwe 5-deurs cross-over al snel in hun hart gesloten. Nu 2020 (eindelijk) ten einde is, mogen we u nog eens drie MX-30'en met voordeel aanbieden!

Deze wagens zijn reeds geregistreerd op kenteken (28-12-2020) en dat komt met voordeel voor zowel particulier als voor de zakelijke rijder! 

Image
MX-30 rood en wit

Particulier

Zoals hierboven gezegd bieden wij voor de particulier een scherpe registratiekorting van €1.500,-. Daarnaast is er ook nog de subsidie op elektrische auto's. Hoewel de pot voor nieuwe auto's leeg is, kunnen kopers van een tweedehands elektrische wagen nog wél aanspraak maken op de subsidie á €2.000,-. In de pot voor gebruikte auto's zit nog ruim een half miljoen euro. Onze MX-30'en staan al op kenteken geregistreerd, en tellen daarom als 'gebruikte' auto. Met de registratiekorting én de subsidie rijdt u al een Mazda MX-30 vanaf €32.990,-!

Bekijk hieronder snel de beschikbare voorraad!

Image
Mazda MX-30 EV Mazda Jansen Arnhem

Zakelijk

Voor de zakelijke rijder zijn onze geregistreerde MX-30'en ook voordelig. Omdat ze in 2020 geregistreerd zijn, genieten ze van slechts 8% bijtelling en blijft voor 60 maanden vast. In 2021 wordt het bijtellingspercentage voor elektrische auto's verhoogd naar 12%, maar voor deze drie Mazda's blijft het dus 8%. Wanneer u de Mazda MX-30 zakelijk least scheelt dat u dus een aardig bedrag per maand voor privégebruik! 

Bekijk hieronder snel de beschikbare modellen!