Mazda Jansen Arnhem Nieuws

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring
Image
Mazda MX-30 Mazda Jansen Arnhem EV electrische auto

MAZDA START PRODUCTIE EERSTE EV: MX-30

23-05-2020

Mazda is begonnen met de productie van de geheel nieuwe Mazda MX-30, de eerste in serie geproduceerde volledig elektrische auto van het bedrijf, in de Ujina-fabriek nr. 1 in Hiroshima, Japan. De MX-30, een stijlvolle en veelzijdige crossover, is gemaakt als reactie op de steeds grotere vraag naar elektrische voertuigen in het milieubewuste Europa.

Image
bijtelling leaseauto: Mazda Jansen Arnhem

EEN LANGE LEVERTIJD KAN GEVOLGEN HEBBEN VOOR JE HUIDIGE BIJTELLING

19-05-2020

Loopt het leasecontract van je huidige leaseauto binnenkort af en ben je van plan een nieuwe te bestellen? Let dan op de levertijd van die auto, want die kan gevolgen hebben voor de bijtelling die je betaalt voor je huidige auto. Lees hier hoe dat zit...

Image
opladen elektrische auto Mazda Jansen Arnhem

HOE WERKT HET OPLADEN VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO, THUIS, OP HET WERK EN ONDERWEG?

14-05-2020

Elektrisch rijden is enorm in opkomst. Laadpalen schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe werk het opladen van een elektrische auto eigenlijk, thuis, op het werk en onderweg? Lees hier alles wat je moet weten...

Image
Leo Blokhuis: de veiligste nummers voor onderweg Mazda Jansen Arnhem

DIT ZIJN DE ‘VEILIGSTE NUMMERS’ VOOR ONDERWEG

08-05-2020

De Mazda CX-30 heeft onlangs een historisch hoge score behaald in de jaarlijkse crashtest van Euro NCAP en mag zich officieel de veiligste auto ter wereld noemen. Een titel waar we ontzettend trots op zijn. Wist je trouwens dat de muziek die je tijdens het autorijden luistert, invloed heeft op je rijgedrag en daarmee ook op de rijveiligheid? We vroegen muziekkenner Leo Blokhuis om een Spotify-playlist samen te stellen met de ‘veiligste nummers’ voor onderweg. Bekijk hier welke en waarom...

Image
Elektrisch laden Mazda Jansen Arnhem

WELKE STEKKER PAST IN MIJN ELEKTRISCHE AUTO?

30-04-2020

De batterij van een elektrische auto kan op verschillende manieren worden opgeladen, met verschillende snelheden. Maar er zijn ook verschillende typen stekkers. Wat zijn de verschillen? En welke kabel en stekker moet ik hebben voor mijn elektrische auto? We zetten hier alles op een rij...

Image
Mazda CX-3 van papier. Mazda Jansen Arnhem

Gratis Mazda CX-3

18-04-2020

De meeste van ons werken de laatste tijd toch wel erg vaak thuis. De verveling slaat soms toe. Mocht u dit herkennen dan geven wij tijdelijk verlichting middels een klein knutselklusje. Wij stellen tijdelijk gratis een Mazda CX-3 ter beschikking...

Image
Mazda MX-30 maart 2020 wit zijkant

MAZDA BEZITTERS ZIJN HET MEEST LOYAAL

14-04-2020

De merkloyaliteit van de eigenaren van een Mazda is het grootst van alle automerken in Nederland. Van de mensen die een onbepaald aantal jaren geleden een nieuwe Mazda kochten, kocht afgelopen jaar 83 % opnieuw een nieuwe Mazda. Dat is een stijging van 7 % ten opzichte van 2018. Daarmee eindigt Mazda op de eerste plaats, vóór Toyota, Volvo en...

Image
Mazda3 Mazda Jansen Arnhem Car of the Year

MAZDA3 IS GEKOZEN TOT WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR 2020

09-04-2020

De Mazda 3 is gekozen tot World Car Design of the Year 2020. Het is de tweede keer dat een Mazda deze titel pakt, na de MX-5 in 2016.

REACTIE VAN AKIRA MARUMOTO

Voordat we als Mazda Motor Corporation deze prijs in ontvangst nemen wil ik graag eerst ons medeleven getuigen met iedereen die door het coronavirus is getroffen“, vertelt Akira Marumoto, President en CEO van Mazda Motor Corporation. “We zijn echt vereerd dat we de World Car Design of the Year award mogen ontvangen in dit speciale jaar van het 100-jarig jubileum van de oprichting van onze onderneming.

Image
Mazda MX-30 maart 2020 wit boven

RED DOT DESIGN AWARDS VOOR CX-30 EN MX-30

03-04-2020

De Mazda CX-30 en MX-30 zijn beide onderscheiden met een ‘Red Dot: Product Design 2020’ Award. De Mazda CX-30 en Mazda MX-30 zijn daarmee toegetreden tot de groeiende lijst van bekroonde Mazda modellen. Allemaal ontworpen volgens de Kodo designtaal.

De Mazda CX-30 is het tweede productiemodel dat is ontworpen volgens de doorontwikkeling van Kodo design. En is ontworpen volgens het ‘less is more’ principe. Dat heeft geresulteerd in elegante, mooie oppervlakken op de CX-30. Wat daardoor een geheel originele look in het crossover segment opleverde.

Image
Mazda Jansen Arnhem thuiswerken en bijtelling

HEEFT THUISWERKEN GEVOLGEN VOOR DE REISKOSTENVERGOEDING OF BIJTELLING?

25-03-2020

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn momenteel veel kantoren gesloten en werken heel veel mensen vanuit huis. Maar wat betekent dat voor de reiskostenvergoeding of bijtelling?

HOE ZIT HET OOK ALWEER?

Veel werknemers ontvangen van hun werkgever een vaste reiskostenvergoeding per maand voor het woon-werkverkeer met een eigen vervoermiddel. Dat is wel zo praktisch, want dan hoeft niet exact te worden bijgehouden hoeveel dagen een werknemer daadwerkelijk naar werk is gereden.

Image
Mazda CX-30 Mazda Jansen Arnhem Test Autoweek

MAZDA CX-30 GETEST DOOR AUTOWEEK

20-02-2020

AutoWeek heeft onlangs de Mazda CX-30 getest tegen de Toyota CH-R, Kia XCeed en Nissan Quashqai. Wat ze van de Mazda CX-30 vonden, lees je in dit artikel.

HET DESIGN VAN DE MAZDA CX-30

Het exterieur van de Mazda CX-30 is opvallend en het interieur is rondom de bestuurder ontworpen. Daarnaast is het interieur zorgvuldig ontworpen door onze vakmensen. Met gebruik van hoogwaardige materialen en een less-is-more aanpak. AutoWeek zegt over het interieur het volgende:

Image
Mazda2

AUTOWEEK RIJDT DE VERNIEUWDE MAZDA2

18-02-2020

AutoWeek reed in Griekenland voor het eerst in de vernieuwde Mazda2. Die heeft een aantal veranderingen ondergaan: zo is het exterieur nog verfijnder, het interieur net iets comfortabeler en is de Mazda2 voorzien van de nieuwste veiligheidsystemen. Lees snel de ervaring van AutoWeek over dit vernieuwde model.

Image
Skyactic-X

SKYACTIV-X MOTOR WINT TECHNOBEST AWARD

14-02-2020

De revolutionaire  Skyactiv-X motor van Mazda blijft wereldwijd indruk maken. Deze keer op de Autobest jury uit 31 landen, die de motor de Technobest Award toekenden, gisteravond op het Autobest Gala in Mainz.

AWARD IN ONTVANGST GENOMEN

Yasuhiro Aoyama, President & CEO van Mazda Motor Europe, nam de award in ontvangst met de woorden. Daarbij zei hij:

Image
Mazda2 Mazda Jansen Arnhem 2020 nu te koop

MAZDA2 2020 NU IN DE SHOWROOM

29-01-2020

Met een nieuw, meer verfijnd design, nieuwe Skyactiv technologieën, een uitgebreidere uitrusting en meer i-Activsense veiligheidsvoorzieningen. De Mazda2 staat vanaf nu in de showroom van de Nederlandse Mazda dealers. Dankzij de toevoeging van het Mazda M Hybrid systeem produceert de zuinige 1.5 liter Skyactiv-G motor nu slechts 94 gram CO2 wat hem een groen B-label oplevert.

Image
Mazda3 Skyactive-X Mazda Jansen Arnhem

AUTOVISIE: SKYACTIV-X: DAADWERKELIJK EEN MOOI LAAG VERBRUIK

29-01-2020

Autovisie nam de Mazda3 met Skyactiv-X motor mee voor een testrit. Deze testrit was er op gericht de zuinigheid van deze motor te testen. Maakt de Skyactiv-X motor zijn combinatie van diesel en benzine waar? Autovisie verklapt in het begin van de rijtest al snel “Een combinatie van diesel en benzine – dat is misschien een beetje overdreven, maar het verbruik: DAT is niet overdreven.”

Image
WAyow wat een systeem

HOE BETROUWBAAR IS MAZDA VOLGENS DE CONSUMENTENBOND?

21-11-2019

De Consumentenbond heeft de resultaten van het jaarlijkse automankementenonderzoek gepubliceerd. Met een rapportcijfer van 8,5 staat Mazda in de top 3 van betrouwbaarste automerken van Nederland.

Het jaarlijkse automankementenonderzoek van de Consumentenbond is een online enquête onder eigenaren (leden en niet-leden) van personenauto’s van maximaal tien jaar oud. De vragen richten zich op problemen die in het afgelopen jaar zijn voorgekomen met de auto. 

Image
Mazda CX-30 Mazda Jansen Arnhem Test Autoweek

HOOGSTE EURO NCAP SCORE VOOR MAZDA CX-30

14-11-2019

De nieuwe Mazda CX-30 heeft de maximale score van vijf sterren gekregen bij de nieuwste serie crashtests van Euro NCAP. Na de Mazda6 vorig jaar en de nieuwe Mazda3 eerder dit jaar is dit de derde Mazda die een vijfsterren beoordeling behaalt. En dat onder de nieuwe, strengere Euro NCAP crashtestratings van 2018.

INDRUKWEKKENDE SCORE

De Mazda CX-30 scoorde indrukwekkend in alle vier testcategorieën:...

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
50 jaar ervaring