Jansen Arnhem

Vlamoven 28
6826 TN Arnhem
Nederland

Image
mazda CX-3 mazda jansen arnhem

Mazda CX-3 occasions

Scroll to content

De Mazda CX-3 is niet meer nieuw te bestellen. Maar gelukkig hebben we bij Mazda Jansen Arnhem meerdere Mazda’s CX-3 als occasion op voorraad. Bekijk hieronder ons aanbod.

 

Compacte buitenmaten

Mazda_Icon_Diamond_White

Strak design

Uiterst betrouwbaar

Degelijke wegligging

Mazda CX-3

2.0 SkyActiv-G 121 Sport Selected , Navi, Clima, Cruise, Zwart Dak, Bluetooth, LMV 18 Inch, PDC, Stoelverwarming
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 18"
  • premium kleur
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 44.689 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-931-HJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurMachine Gray (donker grijs)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Al onze occasions worden standaard afgeleverd met een compleet afleverpakket. Dit betreffen onderstaande pakketten;

Voor auto's vanaf €4.500,- berekenen wij een uitgebreid afleverpakket van €895,- inclusief 12 maanden BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, NAP controle, een uitgebreide poetsbeurt van zowel het interieur als het exterieur, een nieuwe APK bij aflevering, minimaal 20.000 kilometer reserve op de distributieriem én minimaal 3 millimeter bandenprofiel.

Voor auto's onder de €4.500,- is een minder uitgebreid afleverpakket beschikbaar voor €295,- met daarin een nieuwe APK bij aflevering, reiniging van de binnen- en buitenzijde en controle van de vloeistoffen en de vitale delen.
Deze pakketten stellen ons in staat de service te bieden die ervoor zorgt dat wij met een gerust hart de auto af kunnen leveren.

Mocht u meer informatie wensen over onze afleverpakketten, kijkt u dan op onze website door de onderstaande URL te kopiëren:
https://www.jansenarnhem.nl/afleverpakketten

Hoewel deze website met grote zorg is samengesteld en wordt onderhouden, geven wij geen garanties aangaande de juistheid van de aanwezige informatie aangezien wij hierin in sommige gevallen afhankelijk zijn van derden. Wilt u zeker weten dat de gegeven informatie juist is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen door middel van telefoon, email of een bezoek aan onze showroom.

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 18"
premium kleur
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Image
Mazda CX-3 accessoires

Accessoires CX-3

Heb je een tweedehands Mazda CX-3 gekocht, maar is deze nog net niet helemaal ‘af’? Geef ‘m een persoonlijke touch met onze accessoires. Voor de CX-3 zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan een dakspoiler, zwarte spiegelkappen, een trekhaak, andere velgen, dorpelbeschermers, aluminium pedalen, dakdragers, een achteruitrijcamera en nog veel meer. 

Uitvoeringen CX-3

De Mazda CX-3 is geleverd in maar liefst twaalf verschillende uitvoeringen. In eerste instantie ging het om de uitvoeringen S, TS, TS+, GT-M en Sport Selected. Later kwamen daar nog de uitvoeringen Dynamic, GT-Luxury, Comfort, Sportive en Signature bij.  

Speciaal voor de zakelijke markt kwamen er ook twee uitvoeringen: de SkyLease+ en de SkyLease GT. De dieselversie is alleen geleverd als GT-M, SkyLease+, SkyLease GT en Dynamic.  

Overzicht uitvoeringen

  • S
  • TS
  • TS+
  • GT-M
  • Sport Selected
  • Dynamic
  • GT-Luxury
  • Comfort
  • Sportive
  • Signature
  • SkyLease+
  • SkyLease GT
Toon meer
Image
Mazda CX-3 Exterieur

Motoren CX-3

Op het gebied van motoren heeft Mazda het overzichtelijk gehouden. De Mazda CX-3 is er met een 2.0 Skyactiv-G (benzine) en met een 1.5 Skyactiv-D (diesel). De benzineversie heeft 121 of 150 pk. De diesel beschikt altijd over 115 pk.  

In het occasionaanbod komt de CX-3 met dieselmotor bijna niet voor. Ook de benzineversie met 150 pk en vierwielaandrijving is een zeldzaamheid. Deze CX-3 was alleen leverbaar in zeer luxe uitvoeringen. 

Het overgrote deel van de occasions beschikt dus over de Skyactiv-G benzinemotor met 121 pk en 206 Nm koppel. 

 

Automaat CX-3

De combinatie van dieselmotor en automaat is nooit geleverd in de Mazda CX-3. Op de benzineversies was de automatische transmissie wel leverbaar, op alle uitvoeringen behalve de S. Ongeveer 40% van de CX-3 occasions beschikt over een automaat. De overige 60% beschikt over een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. 

Image

MAAK EEN PROEFRIT IN EEN MAZDA CX-3 OCCASIOn

Heb je de perfecte Mazda CX-3 gevonden? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Gewoon even tussen ons occasionaanbod doorlopen of heb je vragen waar je online geen antwoord op kan vinden. Kom gerust eens langs. Tot snel. 

 

Image
2023_CIJ_CX-30_Sideshot20

Mazda CX-30 opvolger van de CX-3

De Mazda CX-3 is opgevolgd door de CX-30. De CX-30 combineert een efficiënte milde hybride aandrijflijn, met een uitmuntende rijbeleving. De CX-30 is leverbaar in verschillende uitvoeringen met een zeer complete standaarduitrusting en een prachtig afgewerkt interieur.  

Onze modellen

Mazda Jansen Arnhem:
Duidelijk
Klantgericht
53 jaar ervaring

Proefrit aanvragen

Bedankt voor je interesse in de Mazda CX-3. Laat hieronder je gegevens achter voor het inplannen van een proefrit. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Aanhef