Image
Mazda CX-5
NU TOT € 4.000 INRUILVOORDEEL
IN TOPVORM
PRIVATE LEASE VANAF € 589 P/M
Contact opnemen

Mazda CX-5 M Hybrid: NU TOT € 4.000 INRUILVOORDEEL

Rijd nu de Mazda CX-5: schitterend van top tot teen, met voldoende ruimte voor het hele gezin en met geweldige rijeigenschappen. Stap deze maand over op de krachtige en rijk uitgeruste Mazda CX-5 M Hybrid en ontvang tot € 4.000 inruilvoordeel tijdens het Mazda Crossover Festival.

We laten je graag kennismaken met deze SUV die op alle vlakken in topvorm is.

Neem contact met ons op.

Image
Mazda CX-5

Mazda CX-5 - NU TOT € 4.000 INRUILVOORDEEL

De Mazda CX-5 is zowel mooi als krachtig. De krachtige Skyactiv-motor is de perfecte combinatie tussen efficiëntie en kracht. En het krachtige lijnenspel volgens het Japanse Kodo design maakt hem ook sterk vanbuiten, door die typische Mazda-uitstraling. Het hoogwaardige design, de slimme technologie, de uitgebreide veiligheidssystemen en bijzonder luxe afwerking. De Mazda CX-5 is op alle vlakken in topvorm. Dat zie je ook in de uitrusting:

  • Hoog trekgewicht, 1.800 kg tot 2.000 kg
  • Rijk uitgerust en nu verkrijgbaar in drie nieuwe speciale uitvoeringen
  • Efficiënt brandstofverbruik dankzij cilinderuitschakeling
     

Geniet nu van deze luxe - zonder meerprijs - in een automaat. Je rijdt de Mazda CX-5 al vanaf € 38.190. Past Private Lease beter bij je? Met Mazda Private Lease kan dat al vanaf € 589 per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Ben je geïnteresseerd in dit aanbod? Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp. Klik op het WhatsApp icoon om direct een gesprek te starten.

whatsapptoken

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda CX-5.

Mazda CX-5 prijslijst

 

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-5 M Hybrid 2023 vanaf € 38.190. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 M Hybrid 2023 van 6,5 tot 7,6 liter per 100 km / van 15,4 tot 13,2 km per liter / CO2-uitstoot van 146 tot 171 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. AActie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 juni 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Als u kiest voor deze actie vervalt een eventueel reeds lopende offerte. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 april 2023 tot en met 30 april 2023. Uiterste registratie bij beschikbaarheid in 2023, vraag uw dealer naar de voorwaarden. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Conform het Belastingplan 2020 wordt de tijdelijke korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto's en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; waardoor het termijnbedrag voor voertuigen voorzien van een elektrische aandrijving kan stijgen gedurende de looptijd van het leasecontract. Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met je Mazda-dealer. Meerprijs kilometers maximaal € 0,2137 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0332. De maandbedragen zijn exclusief brandstof/stroom, metallic/mica (multi-tone) lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.