Zomer & Winterbanden

Een aanvulling op uw veiligheid

Ook voor de aanschaf en opslag van zomer- en winterbanden kunt u bij ons terecht. Wij slaan uw zomer-/ en winterbanden op. Uiteraard verkopen wij ook nieuwe zomer en winterbanen tegen zeer scherpe prijzen.

Winter- en zomerbanden opslaan en wisselen
Wij slaan uw winter- of zomerbanden graag voor u op. Dit doen wij veilig en zorgvuldig in speciaal ingerichte stellingen bij ons in een beveiligde opslag. Mocht u de banden nodig hebben, dan hebben we deze direct en snel bij de hand. Uw banden zijn daarnaast verzekerd tegen diefstal en brand.

Voor de opslag en het wisselen van uw banden betaalt u een vaste lage prijs:

  • Opslag banden: €0,- per jaar
  • Banden wisselen: €60,- per wissel

Jansen Arnhem adviseert winterbanden
Voor de aanschaf of wisselen van winterbanden kunt u bij Autobedrijf Jansen Arnhem terecht. Wij leveren winterbanden voor alle merken en typen automobielen en geven u graag een passend advies.

Rijdt u op zomerbanden en wilt u dit jaar voor het eerst winterbanden aanschaffen? Dan maken wij voor u een op maat gemaakte offerte. Wij leveren winterbanden voor alle merken en typen automobielen.

>>> Wilt u meer informatie over winter- en zomerbanden opslaan en wisselen? Maak direct online een werkplaatsafspraak of bel (026) 364 88 88. Wij helpen u graag!