Image
Coronavirus Covid-19 Mazda Jansen Arnhem

Maatregelen omtrent Covid-19

COVID-19 / NIEUWE MAATREGELEN VANAF 2 JANUARI 2021

Bij Mazda Jansen Arnhem doen we het graag net even anders. Op het gebied van klantbeleving, verkoopadvies en verrassende afleveringen onderscheiden we ons van veel andere merkdealers. Maar nu ons land opnieuw op ingrijpende wijze wordt beïnvloed door het COVID-19 virus kunnen we u niet de service bieden die wij zo graag leveren, en die u van ons gewend bent.

We houden ons aan alle richtlijnen die zijn uitgevaardigd door het RIVM, de GGD en de regering, om het verspreiden van het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Dit betekent dat:

onze werkplaats geopend is voor alle werkzaamheden.

onze showroom gesloten is, maar de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's gewoon doorgaat, weliswaar op gepaste afstand. Wij zijn via onze website, telefonisch, per mail of WhatsApp goed te bereiken en we zitten voor u klaar! We zullen u van dienst zijn d.m.v. online verkoop en proefrit/aflevering op locatie. Bent u geïnteresseerd in één van onze auto’s, wilt u een proefrit maken of meer informatie hebben neem dan contact met ons op.

Alle afleveringen vinden plaats op de afgesproken data en tijden. Het uitleggen van uw nieuwe auto doen we tijdelijk minder uitgebreid en worden ondersteund met online hulpvideo's op onze website. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om de auto bij u thuis af te leveren. 

Wij hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden je op de hoogte als er zich significante veranderingen voordoen. 

 

Covid-19 houdt ons land in een ijzeren greep. Juist in deze donkere dagen aan het begin van het jaar valt een lockdown zwaar. We hebben geen andere keus dan ons aan de regels te houden en daarmee het virus in bedwang te krijgen.

Zodra het weer kan zullen we u weer als vanouds van dienst zijn.

Team Mazda Jansen