Maatregelen omtrent Covid-19

Bij Mazda Jansen is de veiligheid van onze klanten en ons team uiteraard onze eerste prioriteit. Om u in deze periode u toch de service te kunnen bieden die u van ons gewend bent, hebben we net als velen met ons een aantal maatregelen getroffen. Hierdoor kunnen we u als vanouds van dienst zijn. De maatregelen komen overeen met de adviezen van de overheid en het RIVM en hebben als doel om onze showroom en werkplaats veilig te maken en houden, zonder dat dit een te grote belemmering op de normale gang van zaken vormt. Hieronder hebben we onze maatregelen op een rijtje gezet.

Image
Desinfecteerstation

Persoonlijke hygiëne

Uiteraard begint ieder gevecht tegen het coronavirus met persoonlijke hygiëne. Daarom hebben we bij de beide ingangen desinfectiestations geplaatst, uitgerust met antibacteriële zeep en ontsmettingsdoekjes. Daarnaast hebben de kantoren van de verkoopadviseurs dezelfde middelen ter beschikking gesteld gekregen. Onze medewerkers wassen gedurende de dag meerdere keren de handen, zodat ons pand, onze auto’s en hun werkplekken schoon en veilig blijven.

Image
Buiging

Groeten op afstand

Handen schudden en andere vormen van fysiek contact zijn al sinds het begin van de besmettingen in Nederland uitgebannen. In Japan, de geboorteplaats van Mazda, wordt dit echter al honderden jaren zo gedaan. In de Japanse cultuur is het gebruikelijk elkaar te groeten met een buiging. Nu ons westerse handend schudden niet meer mogelijk is, leek het ons mooi om de geschiedenis van Mazda te omarmen en de buiging ook hier in te voeren. Doet u mee?

Image
Receptie

Werkplaatsreceptie

Normaliter komt u binnen bij de receptie, maakt een praatje met onze receptionisten Fred of Paul, pakt een kopje koffie en u gaat zitten. Het is ons gelukt om aan dat beeld niet veel te veranderen. U komt binnen, ontsmet uw handen, maakt op gepaste afstand een praatje met Fred of Paul, pakt een papieren bekertje met koffie en gaat zitten in onze wachtruimte. Deze laatste hebben wij zó ingericht dat u op veilige afstand van onze andere klanten kunt wachten. Niet heel anders dan u gewend bent dus. Op het moment dat u een werkplaats afspraak wilt maken, kan dat uiteraard per telefoon, maar we willen u ook op onze online werkplaatsplanner op onze website wijzen.

Image
Monteur Mazda

Werkplaats

In onze werkplaats trachten wij om met een minimale bezetting het maximale werk te leveren. Uiteraard gaat dit niet ten koste van onze kwaliteit, en zorgen we ervoor dat uw auto bij Mazda Jansen altijd in goede handen is. Om de veiligheid van onze monteurs te garanderen, wordt gereedschap door slechts één persoon gebruikt, en na afloop schoongemaakt.

Image
Ingepakte auto

Jinba ittai

Jinba ittai. Paard en ruiter. Dit is sinds enkele jaren de kracht van Mazda. Mens en machine in perfecte harmonie. Maar dan moet u zich wel op uw gemak voelen in uw auto. Wij zorgen ervoor dat vanaf het moment dat u uw auto bij ons afgeeft voor onderhoud of een keuring, uw auto schoon en veilig blijft. Dit doen we door zowel in de showroom als in de werkplaats desinfecterende zeep te gebruiken. Daarnaast plaatsen we beschermende plastic hoezen over de stoelen, het stuur en de schakelpook. Zo blijft uw auto een schone en veilige omgeving en kunt u op uw gemak en in harmonie weer de weg op.

Image
Blije beller

De virtuele showroom

Ondanks de moeite die we gestoken hebben in het veilig maken van onze showroom en winkel, begrijpen we het als u de deur toch liever niet uit gaat. Gelukkig biedt in dat geval het internet de oplossing. Zo introduceerden we eerder het Online Adviesgesprek. Op onze website kunt u zich aanmelden voor deze service. Wij maken dan een afspraak voor een geschikt moment en voeren al videobellend ons adviesgesprek waarin we samen met u een auto in de showroom bekijken of zelfs een hele nieuwe Mazda samenstellen. Zowel een proefrit als de aflevering doen we kosteloos bij u aan huis, contactloos en veilig.

Geachte klant

Deze maatregelen hebben we getroffen om een bezoek aan Mazda Jansen Arnhem zowel schoon en veilig als herkenbaar en vertrouwd te maken en houden. Alleen als we allemaal meedenken, meewerken en meehelpen komen we deze crisis te boven. Team Mazda Jansen Arnhem wenst u een veilige en gezonde zomer!

Houd afstand, en let een beetje op elkaar.

Team Mazda Jansen