Image
Coronavirus Covid-19 Mazda Jansen Arnhem

Maatregelen omtrent Covid-19

COVID-19 / NIEUWE MAATREGELEN VANAF 28 april 2021

 

Bij Mazda Jansen Arnhem doen we het graag net even anders. Op het gebied van klantbeleving, verkoopadvies en verrassende afleveringen onderscheiden we ons van veel andere merkdealers. Maar nu ons land al ruim een jaar op ingrijpende wijze wordt beïnvloed door het COVID-19 virus kunnen we u niet de service bieden die wij zo graag leveren, en die u van ons gewend bent.

We houden ons aan alle richtlijnen die zijn uitgevaardigd door het RIVM, de GGD en de regering, om het verspreiden van het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Dit betekent dat:

Onze werkplaats geopend is voor alle werkzaamheden.

 

Onze showroom sinds 28 april weer is geopend zonder afspraak. Bent u geïnteresseerd in één van onze auto’s, wilt u een proefrit    maken of meer informatie hebben kom dan weer gewoon bij ons langs of maak een afspraak.

Alle afleveringen vinden plaats op de afgesproken data en tijden. Het uitleggen van uw nieuwe auto doen we tijdelijk minder          uitgebreid en worden ondersteund met online hulpvideo's op onze website.

 

Wij hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden je op de hoogte als er zich significante veranderingen voordoen. 

Covid-19 houdt ons land nog steeds in een ijzeren greep. We hebben geen andere keus dan ons aan de regels te houden en daarmee het virus onder controle te krijgen.

Team Mazda Jansen