Garanties

Garantie op een auto geeft niet alleen zekerheid …

Maar kan ook grote problemen in de toekomst voorkomen. Er zit een verschil tussen de garanties en zekerheden die geboden (kunnen) worden op een occasion en een nieuwe auto. Autobedrijf Jansen Arnhem informeert u graag over de juiste garanties op nieuwe en gebuikte auto’s.

Mazda Plus Garantie
De standaard fabrieksgarantie op een nieuwe Mazda bedraagt een periode van 3 jaar na aanschafdatum of 100.000 km (wat het eerste komt). Daarnaast biedt Mazda u de mogelijkheid uw fabrieksgarantie te verlengen met 12 of 24 maanden. Deze garantie dekt alle onderdelen die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw wagen. Deze verlengde garantie is overal in Europa geldig.

Citroën FreeDrive Basis
Citroën biedt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie bij de aanschaf van een nieuwe Citroën. Daarnaast biedt Citroën u de mogelijkheid uw fabrieksgarantie te verlengen tot 3, 4 of 5 jaar. Deze garantie dekt het vervangen en herstellen (inclusief arbeidsloon) van defecte onderdelen, behalve in het geval van normale slijtage, in geval van periodiek onderhoud en wanneer het een accessoire betreft. De garantie is bovendien overdraagbaar bij verkoop van de auto.

Occasions
Op alle occasions vanaf € 4.500,- krijgt u standaard 6 maanden BOVAG garantie. Deze garantie dekt defecte onderdelen en toebehoren volgens de voorwaarden, die zijn opgesteld in samenwerking met en goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond. Het is eveneens mogelijk om een aanvullende garantie af te sluiten bij aankoop van een occasion.

Wilt u meer informatie over de garantievoorwaarden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak of bel (026) 364 88 88. Wij helpen u graag!