Image
Mazda2 Style Selected hero 2020
Highlight Sleutel
VANAF € 20.190 RIJKLAAR
BOEK EEN PROEFRIT XXL
Highlight Euro
€ 2.450 UITRUSTINGSVOORDEEL
Contact opnemen

Mazda2 Style Selected

De Mazda2 Style Selected is een speciale uitvoering van de Mazda2 die de rijke uitrusting van de Comfort-uitvoering combineert met extra elementen en een stijlvolle uitstraling dankzij onder meer 16-inch lichtmetalen velgen in Bright Silver, een haaienvinantenne en privacy glass. 

We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze verrassend verfijnde auto. Neem contact met ons op.

Image
Mazda2 Style Selected

Scherp geprijsd en rijk uitgerust

De nieuwe Mazda2 Style Selected biedt tijdelijk veel voordeel, is scherp geprijsd en rijk uitgerust uitgerust met onder andere de volgende extra's:

  • Multimedia met Apple CarPlay/ Android Auto™
  • Luxe interieur
  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera
  • Haaienvin antenne
     

Wacht dus niet langer en schaf de Mazda2 Style Selected aan!

Brochure en prijslijst

Image
Reserveer nu je Proefrit XXL

PROEFRIT XXL

Bij ons geen gewone proefrit, maar een Proefrit XXL. Je krijgt maar liefst een dag lang de Mazda van je keuze mee om te genieten van het rijplezier dat Mazda uniek maakt.

Interesse? Dan kun je hieronder een proefrit aanvragen. Na je aanvraag nemen we contact met je op voor een afspraak. Indien gewenst brengen we de auto bij je thuis, en halen hem de volgende dag weer op.

Interesse in de Mazda2 Style Selected

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda2 Style Selected. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda2 2020 vanaf € 17.990. Gemiddeld verbruik Mazda2 2020 van 5,3 tot 5,9 liter per 100 km / van 18,9 tot 16,9 km per liter / CO2-uitstoot van 120 tot 133 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. De Mazda2 Style Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt met registratie uiterlijk 31 maart 2021. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc. Voor gebruik is toestemming verleend. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Apple, Siri en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc.

Google Assistent, Google Play Store, Android Auto en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.