Image
Mazda CX-5
IN TOPVORM
Highlight Euro
ONTVANG TIJDELIJK TOT € 2.000 UPGRADEVOORDEEL
KIES VOOR PURE VERFIJNING
Contact opnemen

Mazda CX-5 - Nu tot € 2.000 upgradevoordeel

Kies voor pure verfijning met de vernieuwde Mazda CX-5 en ontvang tijdelijk tot € 2.000 upgradevoordeel vanaf een Luxury-uitvoering. Kies bijvoorbeeld voor een zwart lederen interieur én schuifdak ter waarde van samen € 2.500 en betaal tijdelijk slechts € 1.250. Of ga voor de Signature-uitvoering, nu voor een meerprijs van slechts € 2.000 in plaats van € 4.000. We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze SUV die op alle vlakken in topvorm is.
Neem contact met ons op.

Image
Mazda CX-5

Kies voor pure verfijning met de vernieuwde Mazda CX-5 en ontvang tijdelijk tot € 2.000 upgradevoordeel

De vernieuwde Mazda CX-5 is even mooi als krachtig. De krachtige Skyactiv-motor is de perfecte combinatie tussen efficiëntie en kracht. En het krachtige lijnenspel volgens het Japanse Kodo design maakt hem ook sterk vanbuiten, door die typische Mazda-uitstraling. Het hoogwaardige design, de slimme technologie, de uitgebreide veiligheidssystemen en bijzonder luxe afwerking. De Mazda CX-5 is op alle vlakken in topvorm. Dat zie je ook in de uitrusting:

  • Hoog trekgewicht, 1.800 kg tot 2.100 kg
  • Rijk uitgerust en nu verkrijgbaar in drie nieuwe speciale uitvoeringen
  • Efficiënt brandstofverbruik dankzij cilinderuitschakeling
     

Je rijdt hem al vanaf € 35.990. Tijdelijk ontvang je € 2.000 upgradevoordeel*!

Ben je geïnteresseerd in dit aanbod? Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp. Klik op het WhatsApp icoon om direct een gesprek te starten.

whatsapptoken

BROCHURE / PRIJSLIJST

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-5 2022 vanaf € 35.990. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 6,1 tot 8,0 liter per 100 km / van 16,4 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 153 tot 182 g/km. Alle technische gegevens zijn onder voorbehoud van de officiële homologatie en kunnen mogelijk nog aangepast worden. Genoemde prijzen zijn o.b.v. beschikbaarheid & levering in 2021 en incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met uiterlijke aankoopdatum 15 december 2021 en uiterlijke registratie 28 februari 2022. De actie is geldig vanaf de Luxury uitvoering. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. De leasetarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.