Aangepaste werkwijze in verband met Coronavirus (COVID-19)

Beste Mazda Jansen Klant,

In deze onzekere tijden willen wij jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Mazda Jansen Arnhem omgaat met de huidige situatie betreffende het COVID-19 virus.

Ten eerste gaat onze bewondering uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu op het werk is of thuis. Samen maken we het verschil! Om die reden gaat het welzijn van onze klanten en collega’s voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM ten strengste naleven.

Bestellen en afleveren van nieuwe auto’s;

Onze fabrieken, havens, magazijnen en showroom zijn volledig operationeel. Voor al deze locaties geldt dat er maatregelen zijn genomen om besmettingsgevaar tot het minimum te beperken. Met andere woorden; Wij kunnen uw nieuwe auto, met in acht neming van de huidige voorzorgsmaatregelen, “gewoon” afleveren.

Werkplaatsafspraken:

Ook onze werkplaats is volledig operationeel. Wederom met in achtneming van strenge voorzorgsmaatregelen. Wij gebruiken desinfecterende doekjes om je sleutel te reinigen. Tevens gebruiken we plastic stoel-, stuurwiel- en versnellingspook-hoesjes. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid van onze haal en breng service aan. In dat geval komen wij de auto kosteloos bij jou thuis ophalen en weer terugbrengen. Daarbij vergeten wij natuurlijk niet de deurgrepen, stuurwiel  en versnellingspook te desinfecteren.

Showroom bezoek;

Zowel offline in onze showroom alsmede online via onze website blijven we je graag uitgebreid informeren over onze modellen en alle mogelijkheden qua financiering. Ook een proefrit behoord nog tot de mogelijkheden wederom met in acht neming van alle veiligheidseisen. Qua showroom bezoek houden we ons aan de volgende voorzorgsmaatregelen:

We schudden geen handen

We houden minimaal 1,5 meter afstand

Er is voldoende zeep en desinfecterende gel

Warme en koude dranken zijn aanwezig

We vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op jullie begrip in deze bijzondere tijden. Mocht je nog vragen en-/of opmerkingen hebben aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wij wensen je een gezonde periode toe!

Met vriendelijke groet,

Team Mazda Jansen