Vacature | Verkoopadviseur

Jansen Arnhem zoekt een Verkoopadviseur (m/v)!

Als Mazda en PCA (Peugeot en Citroën merkenspecialist) verkoopadviseur bij Jansen Arnhem adviseer je klanten bij de aankoop van een nieuwe auto of één van onze occasions. Je bent een resultaatgerichte collega die goed in staat is om de uitstekende communicatieve vaardigheden te koppelen aan het gevoel voor commercie. Tevens beschik je over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed opereren in een middelgroot en hecht team.  Je kijkt fris tegen zaken aan en je weet waarover je praat.

Wat verwachten we van jou als verkoopadviseur?

  • Hoofdzakelijk ben je bezig met de begeleiding van onze klanten van het offerte- tot afleverstadium.
  • Adviseer je over financieringen, verzekeringen en leasing.
  • Taxeren, inruil en bijkopen van auto’s.
  • Zorg je altijd voor een uiterst klanttevredenheid.
  • Heb je kennis en affiniteit met digitale verkoop.
  • Representatief
  • Je bent één van de belangrijkste schakels om onze merken verder uit te bouwen in de regio.

Wat breng je mee?

Ervaring met het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s heeft de voorkeur. Je hebt een gezonde dosis enthousiasme voor het vak en dit straal je uit. Je bent vertrouwd met een diversiteit aan klanten en weet hier goed mee om te gaan, omdat jij een aangename gesprekspartner bent. Jouw drijfveer is het realiseren van jouw en onze doelen en jouw motto is “behandel de klant, zoals je zelf behandeld wilt worden”. Je werkt gestructureerd en draait je hand niet om voor administratieve werkzaamheden, waaronder een correcte en volledige vulling van CRM. Een functiegerichte opleidingsachtergrond op minimaal MBO- niveau maakt vervolgens jouw profiel compleet.

Wat bieden we jou?

Jansen Arnhem biedt jou een zelfstandige en uitdagende baan binnen een mooi familiebedrijf waar iedereen met veel enthousiasme en passie aan het werk is. De inhoud van jouw functie zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Daarbij bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden, welke passen bij je ervaring en talenten. Ook krijg je kansen om jezelf te ontwikkelen en kun je diverse trainingen volgen via o.a. de Mazda Academy. Jansen Arnhem is een stabiele werkgever en kenmerkt zich door een open cultuur.

Bedrijfsprofiel

Jansen Arnhem is een dynamisch, modern, groeiend en actief dealerbedrijf. Wij zijn al merkdealer (Mazda & Peugeot en Citroën merkspecialist) sinds de jaren zeventig. Door het leveren van constante kwaliteit, gecombineerd met passie en zakelijke innovativiteit, is Jansen Arnhem uitgegroeid tot een begrip in de regio én daarbuiten. Jansen Arnhem kenmerkt zich door een open, gedreven en no-nonsense bedrijfscultuur waarin het prettig werken is en initiatief wordt verwacht.

Solliciteren?

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Deel jij onze passie voor mensen en auto’s en ben je flexibel, gemotiveerd en ga je een stap verder dan een ander? Dan ben jij de enthousiaste nieuwe collega die we zoeken! Stuur dan je motivatie met CV en pasfoto naar Jansen Arnhem t.a.v. Rein Jansen. e-mail rein@jansenarnhem.nl.

 

entry level/ senior level.

Full time

Marketing, Sales

branch: Automotive

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.