Onderhoud & Reparatie
Wielen & Banden
Schadeherstel
Autoverzekering
Pechhulpservice
Garanties
Werkplaatsafspraak
Schadeherstel
Heeft uw auto schade opgelopen?

Ook daarvoor kunt u met alle merken en type auto’s bij Autobedrijf Jansen Arnhem terecht. Uw auto is niet zomaar een vervoermiddel; hij staat symbool voor uw uitstraling en persoonlijkheid. Een bezit dus, om te koesteren. Autobedrijf Jansen Arnhem begrijpt dit als geen ander. Perfecte service en perfect herstel van schade: dat is Jansen Arnhem Schadeherstel.

Door uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor de reparatie, blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Als extra service kunt u, tijdens de reparatie van uw auto,
altijd gebruik maken van vervangend vervoer, zodat u direct weer de weg op kunt. Heeft u geen allriskverzekering, maar wel schade aan uw auto? Wij denken graag met u mee om de kosten te beperken.

Veiligheid en waardebehoud
Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld, zodat de waarde van uw auto niet terugloopt. Maar soms ook –  veel belangrijker –  zodat uw veiligheid niet in het gedrang komt. Alleen bij ons bent u voor schadeherstel aan het goede adres.

Ruitschade
Ook met ruitschade kunt u bij Mazda en Citroën Jansen terecht. Uw autoruit wordt moeiteloos gerepareerd of vervangen door vakkundige monteurs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meld uw schade bij onze organisatie en u wordt direct geholpen!
Maak online een werkplaatsafspraak of bel (026) 364 88 88. Wij helpen u graag!

   

CONTACT

Vlamoven 28
6826 TN Arnhem
T (026) 364 8888
E info@jansenarnhem.nl
W www.jansenarnhem.nl

OPENINGSTIJDEN

Verkoop (ma-vr):
Verkoop (za):
Werkplaats (ma-vr):
Werkplaats (za):
Administratie (ma-vr):


9.00 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur
8.00 - 17.00 uur
9.00 - 12.00 uur
8.30 - 17.00 uur

© 2015 Jansen Arnhem | Website by Cor. Business - DigiConcept